Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Chu Ky Son"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 78 pro vyhledávání: '"Chu Ky Son"'
1
Akademický článek
Physicochemical characterization of special cassava starches and their application for bio-ethanol production through no-cook technology at very high gravity
Autor: Moreno Alzate, Jhon Larry, Tran, Thierry, Ceballos, Hernan, Nguyen, Chinh-Nghia, Nguyen, Tien Cuong, Zhang, Xiaofei, Newby, Jonathan, Dufour, Dominique, Chu-Ky, Son
Publikováno v: In Industrial Crops & Products 1 November 2024 219
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Protease increases ethanol yield and decreases fermentation time in no-cook process during very-high-gravity ethanol production from rice
Autor: Tien, Tien Nam, Nguyen, Tien Cuong, Nguyen, Chinh Nghia, Nguyen, Tien Thanh, Pham, Tuan Anh, Pham, Ngoc Hung, Chu-Ky, Son
Publikováno v: In Process Biochemistry June 2022 117:10-18
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Valorization of pineapple rind for bromelain extraction using microwave assisted technique: optimization, purification, and structural characterization.
Autor: Kaushal, Ritika, Kaur, Brahmeet, Panesar, Parmjit S., Anal, Anil K., Chu-Ky, Son
Publikováno v: Journal of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 61 Issue 3, p551-562, 12p
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
Simultaneous liquefaction, saccharification and fermentation at very high gravity of rice at pilot scale for potable ethanol production and distillers dried grains composition
Autor: Chu-Ky, Son, Pham, Thi-Hoan, Bui, Kim-Lien T., Nguyen, Tien-Thanh, Pham, Kim-Dang, Nguyen, Hoai-Duc T., Luong, Hong-Nga, Tu, Viet-Phu, Nguyen, Thanh-Hang, Ho, Phu-Ha, Le, Thanh-Mai
Publikováno v: In Food and Bioproducts Processing April 2016 98:79-85
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
Recent Trends in the Management of Mango By-products.
Autor: Kaur, Brahmeet, Panesar, Parmjit S., Anal, Anil K., Chu-Ky, Son
Publikováno v: Food Reviews International; 2023, Vol. 39 Issue 7, p4159-4179, 21p, 5 Diagrams, 2 Charts, 1 Graph
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Další »
  • [8]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 59 Akademické články
  • 1 Knihy
  • 8 fermentation
  • 7 biology
  • 6 biology.organism_classification
  • 6 cassava
  • 6 cassava flour
  • 6 phylogeny
  • 5 acid adaptation
  • 5 actinobacteria
  • 5 bacteria
  • 5 cross-protection
  • 5 ethanol
  • 5 fatty acids
  • 5 fermented foods
  • 5 food safety
  • 5 probiotic
  • 5 rna, ribosomal, 16s
  • 5 viability
  • 4 16s ribosomal rna
  • 4 base composition
  • 4 deoxyribonucleic-acid
  • 4 general medicine
  • 4 lactic acid bacteria
  • 4 microbiology
  • 4 molecular sequence data
  • 4 ribosomal rna
  • 4 strain (chemistry)
  • 4 valorization
  • 3 [sdv.ida]life sciences [q-bio]/food engineering
  • 3 antioxidant
  • 3 antioxidants
  • 3 azores
  • 3 bacillus velezensis
  • 3 chemistry
  • 3 dna, bacterial
  • 3 enzyme adsorption
  • 3 flour
  • 3 hydrolysis
  • 3 identification
  • 3 m12 - production de l'aquaculture
  • 3 maximum-likelihood
  • 3 nucleic acid hybridization
  • 3 phospholipids
  • 3 pretreatment
  • 3 rice
  • 3 seawater
  • 3 sequence analysis
  • 3 sequence analysis, dna
  • 3 sugar industry
  • 3 sugarcane
  • 3 vietnam
  • 11 elsevier b.v.
  • 7 mdpi
  • 6 wiley-blackwell
  • 5 springer
  • 5 springer nature
  • 4 microbiology society
  • 3 elsevier sci ltd
  • 3 hal ccsd
  • 3 soc general microbiology
  • 3 springer india
  • 3 springer science and business media llc
  • 2 elsevier
  • 2 frontiers research foundation
  • 2 hindawi limited
  • 2 publishing house for science and technology, vietnam academy of science and technology (publications)
  • 2 taylor & francis ltd
  • 1 american society for microbiology
  • 1 elsevier ltd
  • 1 elsevier pub. co
  • 1 hindawi pub. co
  • 1 itavi
  • 1 japan antibiotics research assoc
  • 1 mdpi ag
  • 1 microbiology research foundation
  • 1 microbiology soc
  • 1 springer (india)
  • 1 zenodo
  • 6 food control
  • 6 international journal of systematic and evolutionary microbiology
  • 4 international journal of food science & technology
  • 3 biomed research international
  • 3 industrial crops & products
  • 3 sugar tech
  • 3 world journal of microbiology & biotechnology
  • 2 antonie van leeuwenhoek
  • 2 bacterial nanocellulose
  • 2 catalysts (2073-4344)
  • 2 food reviews international
  • 2 frontiers in microbiology
  • 2 international journal of food science and technology
  • 2 process biochemistry
  • 2 processes
  • 2 waste and biomass valorization
  • 1 antibiotics (2079-6382)
  • 1 antibiotics basel switzerland
  • 1 antibiotics-basel
  • 1 antonie van leeuwenhoek international journal of general and molecular microbiology
  • 1 applied and environmental microbiology
  • 1 bba: biomembranes
  • 1 biochimica et biophysica acta
  • 1 catalysts
  • 1 food and bioproducts processing
  • 1 industrial crops and products
  • 1 journal of antibiotics
  • 1 journal of food science & technology
  • 1 journal of food science and technology
  • 1 journal of food science and technology-mysore
  • 1 journal of general and applied microbiology
  • 1 microbiology reading england
  • 1 microbiology-sgm
  • 1 sugar tech an international journal of sugar crops related industries
  • 1 the journal of antibiotics
  • 1 vietnam journal of biotechnology
  • 1 vietnam journal of science and technology
  • 1 waste & biomass valorization
  • 1 world journal of microbiology biotechnology
  • 20 Science Citation Index Expanded
  • 17 OpenAIRE
  • 13 Academic Search Ultimate
  • 12 MEDLINE
  • 11 Complementary Index
  • 5 ScienceDirect
  • 3 vietnam
  • 2 asia
  • 1 southeast asia

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......