Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Chrysaora sp"'
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 52, Iss 4, Pp 495-504 (2014)
Collagen isolated from the ribbon jellyfish (Chrysaora sp.) was hydrolysed using three different proteases (i.e. trypsin, alcalase and Protamex) to obtain bioactive peptides. Angiotensin-I-converting enzyme (ACE) inhibitory activity and antioxidant a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/940eda03582044cb9bb95e6a24ee3813
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 52, Iss 4, Pp 495-504 (2014)
Food Technology and Biotechnology
Volume 52
Issue 4
Food Technology and Biotechnology
Volume 52
Issue 4
Za izdvajanje bioaktivnih peptida iz kompas meduze (Chrysaora sp.) izoliran je kolagen, te je hidroliziran s pomoću tri proteaze: tripsina, alkalaze i komercijalnog prozivoda Protamex. Izmjeren je i uspoređen učinak različito inhibiranih peptida
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.