Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Chrysanthemum flowers"'
Publikováno v:
Teknologi Pangan: Media Informasi dan Komunikasi Ilmiah Teknologi Pertanian, Vol 15, Iss 1 (2024)
This research is about local flower-based powder drinks using the Foam mat drying method. This research aims to determine the effect of the type of flower used and the ratio of flowers to water on the characteristics of local flower-based powder drin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51ba7561522a4bbeb4e0a1dd503561b1
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1008 (2024)
LC-MS is widely utilized in identifying and tracing plant-derived food varieties but quality control markers screening and accurate identification remain challenging. The adulteration and confusion of Chrysanthemum flowers highlight the need for robu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6008475666f456c83eddd21e9db16e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mélanie Loubaud, Wouter G. van Doorn
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology, 32(3), 281-288
Postharvest Biology and Technology 32 (2004) 3
Postharvest Biology and Technology 32 (2004) 3
We previously concluded that the xylem blockage that prevents water uptake into several cut flowers is mainly due to the presence of bacteria, whilst in chrysanthemum and Bouvardia we observed a xylem occlusion that was mainly due to a wound-reaction
Autor:
N. Vaslier, W.G. van Doorn
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology, 28(2), 231-237
Postharvest Biology and Technology 28 (2003) 2
Postharvest Biology and Technology 28 (2003) 2
During vase life, Bouvardia flowers show rapid leaf wilting, especially if they are stored dry prior to placement in water. Wilting is due to a blockage in the basal stem end. We investigated the possible role of peroxidase and catechol oxidase in th