Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"Chromatic properties"'
Autor:
Alina MAIER, Vasile PADUREANU, Mirabela LUPU, Cristina CANJA, Geronimo Raducu BRANESCU, Cristina PADUREANU, Mariana-Atena POIANA
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 81, Iss 1 (2024)
The objective of this work was to investigate, at a laboratory scale, the effect of ultrasound treatment (frequency 20 kHz) on the extraction of total phenolic compounds and monomeric anthocyanins from crushed Merlot grapes in order to reduce macerat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09f0f307cbca4bb68b9e76947afb18f3
Autor:
Richard Osae, Maurice Tibiru Apaliya, Emmanuel Kwaw, Rosemond Serwaa Akoto, Ernest Bonah, Patrick Owusu-Ansah, Raphael N. Alolga
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 12, Iss , Pp 100584- (2023)
In this study, the quality and physicochemical properties as well as rehydration kinetics of dried tiger nuts were examined in relation to four different drying techniques. Tiger nuts were dried using the infrared dryer (ID), hot air dryer (HA-D), el
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6529ca0c136c42babdde33c7fc82c4b5
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 23, p 12903 (2023)
The adsorption of surfaces exposed to sunlight results in increased temperatures that can cause physical damage and an increase in energy consumption. Infrared reflective coatings can keep objects cooler and have significant benefits in a wide variet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/231563eae11b400c994ebabcca5db49a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 20, p 7000 (2022)
Wine is a complex matrix composed of numerous substances and color has an important influence on its quality and consumer acceptance. Color is affected by numerous factors such as pre-fermentation and fermentation operations, ageing, contact or addit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c06ac9fd5d8f4476b780095fb6e1faad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tanya Evans, William F. Harris
Publikováno v:
African Vision and Eye Health, Vol 77, Iss 1, Pp e1-e8 (2018)
Background: Chromatic differences in power, refractive compensation, position and magnification have been described in the literature for Gaussian eyes. Aim: This article explores these definitions and defines chromatic properties for eyes that have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af02f34706144d2eaffd06ae91caeec3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.