Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Christou, Atalanti"'
Autor:
Christou, Atalanti, Parisis, Nikolaos A., Tzakos, Andreas G., Gerothanassis, Ioannis P., Goulas, Vlasios
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy October 2024 41
Autor:
Christou, Atalanti1 atalanti.christou@cut.ac.cy, Stavrou, Konstantina1, Michael, Christodoulos1, Botsaris, George1, Goulas, Vlasios1 vlasios.goulas@cut.ac.cy
Publikováno v:
Biomass (2673-8783). Jun2024, Vol. 4 Issue 2, p442-454. 13p.
Autor:
Christou, Atalanti1 (AUTHOR) atalanti.christou@cut.ac.cy, Stavrou, Constantina1 (AUTHOR), Michael, Christodoulos1 (AUTHOR), Botsaris, George1 (AUTHOR), Goulas, Vlasios1 (AUTHOR) vlasios.goulas@cut.ac.cy
Publikováno v:
Microbiology Research. Jun2024, Vol. 15 Issue 2, p926-942. 17p.
Autor:
Ioannou, Katerina A., Ioannou, Georgia D., Christou, Atalanti, Stavrou, Ioannis J., Schmid, Martin G., Kapnissi-Christodoulou, Constantina P.
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 15 February 2024 239
Autor:
Ioannou, Katerina A., Ioannou, Georgia D., Christou, Atalanti, Stavrou, Ioannis J., Schmid, Martin G., Kapnissi-Christodoulou, Constantina P.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 30 August 2023 1705
Autor:
Christodoulou, Marios C., Christou, Atalanti, Stavrou, Ioannis J., Kapnissi-Christodoulou, Constantina P.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2023 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christou, Atalanti, Martinez-Piernas, Ana B., Stavrou, Ioannis J., Garcia-Reyes, Juan F., Kapnissi-Christodoulou, Constantina P.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114