Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Christophoridou S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dais, P., Spyros, A., Christophoridou, S., Hatzakis, E., Fragaki, G., Agiomyrgianaki, A., Salivaras, E., Siragakis, G., Daskalaki, D., Tasioula-Margari, M., Brenes, M.
The present study was designed to assess the agreement between analytical methodologies based on 1H and 31P NMR spectroscopy and conventional analytical methods (titration, gas chromatography, and high performance liquid chromatography) for measuring
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::c64aed28f2186a06ad1c9ba3392797e7
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10120
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dais P; NMR Laboratory, Department of Chemistry, University of Crete, P.O. Box 2208, Voutes, 71003 Heraklion, Crete, Greece. dais@chemistry.uoc.gr, Spyros A, Christophoridou S, Hatzakis E, Fragaki G, Agiomyrgianaki A, Salivaras E, Siragakis G, Daskalaki D, Tasioula-Margari M, Brenes M
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2007 Feb 07; Vol. 55 (3), pp. 577-84.