Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Christiane de Oliveira"'
Autor:
Isabelle Helena Lima Dias, Álvaro Luan Santana Fonseca, Sergei Rodrigo Magalhães de Sousa, Maria Isabel Montoril Gouveia, Layana Rufino Ribeiro, Christiane de Oliveira Goveia, Joyce Favacho Cardoso Nogueira, Martin Johannes Enk, Ricardo José de Paula Souza e Guimarães, Karla Valéria Batista Lima
Publikováno v:
Journal of Water and Health, Vol 22, Iss 5, Pp 835-841 (2024)
Schistosoma mansoni worms cause a waterborne parasitic disease called schistosomiasis. It commonly affects individuals in lack of sanitation structure. In Brazil, Pará state has Belém as one of the worst sanitation-ranking places in 2023, where sch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/307c9f141f534de699773cbe958181b2
Autor:
Tais Provensi, Maiara Lais Marcon, Jefferson Leandro Schmidt, Christiane de Oliveira Rodrigues, Simone Sehnem
Publikováno v:
RAE: Revista de Administração de Empresas, Vol 64, Iss 3 (2024)
Este estudo tem por objetivo analisar a sustentabilidade e a inovação das práticas adotadas por startups da indústria pet, sob a perspectiva da Teoria da Modernização Ecológica (TME). Um estudo de caso múltiplo foi realizado com 25 startups b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfb8a8cfe3284f73ae3b551af7095225
Autor:
Anderson Martins Tavares, Jaslana Hainfellner Silva, Christiane de Oliveira Bensusan, Andrea Claudia Freitas Ferreira, Livia Pinto de Lima Matos, Kleber Luiz de Araujo E Souza, Luciene de Carvalho Cardoso-Weide, Giselle Fernandes Taboada
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 14, Iss 5, p e0216256 (2019)
Inflammation and oxidative stress are linked to type 2 diabetes mellitus (T2DM). In this work, we analyzed patients' blood markers of antioxidant capacity, oxidative stress and inflammation in individuals with T2DM, in pre-diabetes state (pre-DM) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cf9770e2f3140378c7060089c613526
Publikováno v:
Revista Brasileira Multidisciplinar - ReBraM /Brazilian Multidisciplinay Journal, Vol 18, Iss 1, Pp 179-188 (2015)
Mycotoxins are secondary metabolites produced by some filamentous fungi that have toxic properties. The main way of exposure to that toxin is usually through the ingestion of contaminated food even if it is in small quantity but continuously it can i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5a7033380844c6ba37002b2933cb4a0
Publikováno v:
Revista Brasileira Multidisciplinar - ReBraM /Brazilian Multidisciplinay Journal, Vol 16, Iss 1, Pp 41-52 (2013)
Nowadays, we have observed a great interest in food that, besides nutrition, provides functional activities in relation to the prevention of some physiological disorders.The presence of phenolic compounds in some kinds of food makes them able to prev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7df4ab78528f455ab0165944b4f59669
Autor:
Silva, Lucas Solano Araújo da, Dias, Isabelle Helena Lima, Fonseca, Álvaro Luan Santana, Enk, Martin Johannes, Nogueira, Joyce Favacho Cardoso, Guimarães, Ricardo José de Paula Souza e, Goveia, Christiane de Oliveira
Publikováno v:
In Comparative Immunology, Microbiology and Infectious Diseases February 2024 105
Autor:
Dias, Isabelle Helena Lima, Fonseca, Álvaro Luan Santana, Sousa, Sergei Rodrigo Magalhães de, Goveia, Christiane de Oliveira, Fernandez, Monica Ammon, Enk, Martin Johannes
Publikováno v:
In Experimental Parasitology September 2023 252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.