Zobrazeno 1 - 10
of 663
pro vyhledávání: '"Christian, H C"'
Autor:
López-Angulo, Daniel, Bittante, Ana Mônica Q. B., Luciano, Carla G., Ayala-Valencia, German, Flaker, Christian H. C., Djabourov, Madeleine, Sobral, Paulo José do Amaral
Publikováno v:
Food Bioscience, 35 (2020) 100596
The effect of Laponite (a synthetic clay) on the structure, thermal and water vapor barrier properties of nanocomposite gelatin films produced by casting with 0, 4.5 and 15% w Lap/w gelatin, was studied. X-ray diffraction, differential scanning calor
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2004.13421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Q Open; 2023, Vol. 3 Issue 1, p1-22, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In the absence of well-functioning markets to manage climatic-related risks, farm households in low-income countries mostly rely on informal traditional risk hedging mechanisms to avoid, reduce exposure to risks and increase the resilience of product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::402a5097b561fee15327ec0ef2aaa037
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1867146/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1867146/v1
Autor:
Corinna Geisler, Kristina Schlicht, Carina Knappe, Nathalie Rohmann, Katharina Hartmann, Kathrin Türk, Ute Settgast, Dominik M. Schulte, Tobias Demetrowitsch, Julia Jensen-Kroll, Alina Pisarevskaja, Fynn Brix, Bärbel Gruber, Gerald Rimbach, Frank Döring, Philip Rosenstiel, Andre Franke, Stefan Schreiber, Christian H. C. A. Henning, Wolfgang Lieb, Ute Nöthlings, Karin Schwarz, Matthias Laudes
Publikováno v:
European journal of epidemiology. 37(10)
The Food Chain Plus (FoCus) cohort was launched in 2011 for population-based research related to metabolic inflammation. To characterize this novel pathology in a comprehensive manner, data collection included multiple omics layers such as phenomics,
Publikováno v:
Journal of Productivity Analysis, 2009 Dec 01. 32(3), 217-229.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41770897
Autor:
Henning, Christian H. C. A.
Publikováno v:
Journal of Public Policy, 2009 Aug 01. 29(2), 153-177.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40542336
Autor:
Adriana Bordignon, Iandra B. Silva, Gleyciane F. Pereira, Nathalia J.L. Fonseca, Antonia F.L. Cardoso, Marcos A.D. Bomfim, Camila M. Silva, Christian H. C. Flaker
Publikováno v:
Ciência e Tecnologia do Pescado: Uma Análise Pluralista-Volume 4 ISBN: 9786553601031
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0c5b02c30b91e2487e9c74c09c47de4e
https://doi.org/10.37885/220308416
https://doi.org/10.37885/220308416