Zobrazeno 1 - 10
of 253
pro vyhledávání: '"Christiaensen, Luc"'
The cost and affordability of least-cost healthy diets by time and place are increasingly used as a proxy for access to nutrient-adequate diets. Recent work has focused on the nutrient requirements of individuals, although most food and anti-poverty
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2207.07240
Publikováno v:
In Food Policy January 2024 122
Autor:
Cattaneo, Andrea, Adukia, Anjali, Brown, David L., Christiaensen, Luc, Evans, David K., Haakenstad, Annie, McMenomy, Theresa, Partridge, Mark, Vaz, Sara, Weiss, Daniel J.
Publikováno v:
In World Development September 2022 157
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2021 151(12):3820-3830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Policy February 2021 99
Autor:
Schneider, Kate R.1 (AUTHOR) kschne29@jhu.edu, Christiaensen, Luc2 (AUTHOR), Webb, Patrick3 (AUTHOR), Masters, William A.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
American Journal of Agricultural Economics. Mar2023, Vol. 105 Issue 2, p503-524. 22p. 1 Color Photograph, 3 Charts, 3 Graphs.