Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Christensenella minuta"'
Autor:
Jiali Chen, Yuhang Xiao, Kejian Wang, Xiuqiong Fu, Yueyao Fan, Muhammad Jahangir Hossen, Yingjie Chen, Weibin Bai, Zhiling Yu, Baojun Xu
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 2, Pp 522-534 (2024)
Abstract Traditional Chinese medicinal books have noted that sea bass (Lateolabrax maculatus) may effectively manage inflammation‐linked conditions. The folk use of sea bass during pregnancy as nutritional care is also popular in China. However, sc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed0b96f63d4940a89d6f5fdb1aa4a0de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei-Shan Ang, Jodi Woan-Fei Law, Vengadesh Letchumanan, Kar Wai Hong, Sunny Hei Wong, Nurul Syakima Ab Mutalib, Kok-Gan Chan, Learn-Han Lee, Loh Teng-Hern Tan
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2485 (2023)
A new next-generation probiotic, Christensenella minuta was first discovered in 2012 from healthy human stool and described under the phylum Firmicutes. C. minuta is a subdominant commensal bacterium with highly heritable properties that exhibits mut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bde2263b6a1e4ea595dde09bd48ec54d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang Wang, Yuvaraj Ravikumar, Guoyan Zhang, Junhua Yun, Yufei Zhang, Amreesh Parvez, Xianghui Qi, Wenjing Sun
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 8 (2020)
D-allulose, which is one of the important rare sugars, has gained significant attention in the food and pharmaceutical industries as a potential alternative to sucrose and fructose. Enzymes belonging to the D-tagatose 3-epimerase (DTEase) family can
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d81bafd2824f4caeaa383886ffe7a246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Christensenella minuta was first formally described in 2012 as a member of a novel species, genus, and proposed family of Christensenellaceae. C. minuta was later shown in one study to be part of the most heritable taxonomic group in the human gut mi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::66198b68942cd365cae16364f4bf629a
https://escholarship.org/uc/item/3zp073jf
https://escholarship.org/uc/item/3zp073jf
Publikováno v:
Journal of Genomics
Christensenella minuta was first formally described in 2012 as a member of a novel species, genus, and proposed family of Christensenellaceae. C. minuta was later shown in one study to be part of the most heritable taxonomic group in the human gut mi