Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Christ-Ribeiro A"'
Autor:
Otero, Deborah Murowaniecki, da Rocha Lemos Mendes, Gabriela, da Silva Lucas, Andressa Jantzen, Christ-Ribeiro, Anelise, Ribeiro, Camila Duarte Ferreira
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2022 394
Autor:
de Mello Ayres, Tomaz Soligo, Christ-Ribeiro, Anelise, Furlong, Eliana Badiale, Monserrat, José María, Tesser, Marcelo Borges
Publikováno v:
In Aquaculture 30 May 2022 554
Autor:
Santos, Stefani M., Wasielesky Jr., Wilson, Braga, Ítalo, Zuñiga, Rodrigo, Rosas, Victor Torres, Christ-Ribeiro, Anelise, Fóes, Geraldo Kipper
Publikováno v:
Aquaculture International; Oct2024, Vol. 32 Issue 5, p6133-6151, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Process Biochemistry May 2019 80:190-196
Autor:
Anelise Christ-Ribeiro, Cristiana Costa Bretanha, Gregory Giacobbo Luz, Michele Moraes de Souza, Eliana Badiale-Furlong
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Technology, Vol 39, Iss 3, Pp 263-268 (2017)
The objective of this study was to apply a natural extract derived from the biomass of fermented rice bran as conservative, aiming to increase the shelf life of pizza doughs. The substrate, rice bran, was placed in tray bioreactors and inoculated wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f80938ca9e8840d3a34ca61fb0c22622
Autor:
Anelise Christ-Ribeiro, Juliana Villela Maciel, Eugênia Moraes Bier, John Santos Pinto, Daiane Dias
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 15:2394-2413
Autor:
Cristiane de Oliveira, Juliana Villela Maciel, Anelise Christ-Ribeiro, Ananda Guarda, Daiane Dias
Publikováno v:
Journal of Analytical Chemistry. 77:369-375
Autor:
Janaína Barreto Alves, Marcy Heli Paiva Rodrigues, Fabio Andrei Duarte, Eliana Badiale Furlong, Anelise Christ-Ribeiro
Publikováno v:
Plant foods for human nutrition (Dordrecht, Netherlands).
Rice bran is an agro-industrial by-product of low added value that can be used to complement human nutritional needs. In this work, the profile of minerals, fatty acids and amino acids in brown rice bran was determined, aiming to evaluate its potenti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.