Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Chowdhury, A. Mushtaque"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Development in Practice; Apr2024, Vol. 34 Issue 2, p171-176, 6p
Publikováno v:
Asia Pacific Journal of Public Health, 2014 Mar 01. 26(2), 182-195.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26724299
Autor:
Chowdhury, A Mushtaque R, Bhuiya, Abbas, Chowdhury, Mahbub Elahi, Rasheed, Sabrina, Hussain, Zakir, Chen, Lincoln C
Publikováno v:
In The Lancet 23-29 November 2013 382(9906):1734-1745
Autor:
Bhuiya, Abbas, Mahmood, Shehrin Shaila, Rana, A.K.M. Masud, Wahed, Tania, Ahmed, Syed Masud, Chowdhury, A. Mushtaque R.
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, 2007 Jun 01. 25(2), 134-145.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23499409
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, 2005 Mar 01. 23(1), 82-94.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23499188
Autor:
Chowdhury, A. Mushtaque R.
Publikováno v:
Scientific American, 2004 Aug 01. 291(2), 86-91.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26060651
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal, 2004 Apr 01. 328(7443), 826-830.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41707315
Publikováno v:
Bulletin of the World Health Organization, Vol 84, Iss 8, Pp 677-681 (2006)
PROBLEM: In Afghanistan the challenges of development are daunting, mainly as a result of many years of conflict. The formation of a new government in 2001 paved the way for new initiatives from within and outside the country. BRAC (formerly Banglade
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e177330ab88c498192f4c0f6ad85a7e4
Autor:
McCoy, David, Bambas, Lexi, Acurio, David, Baya, Banza, Bhuiya, Abbas, Chowdhury, A. Mushtaque R., Grisurapong, Siriwan, Liu, Yuanli, Ngom, Pierre, Ngulube, Thabale J., Ntuli, Antoinette, Sanders, David, Vega, Jeanette, Shukla, Abhay, Braveman, Paula A.
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, 2003 Sep 01. 21(3), 273-287.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23499225