Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Chove, Bernard Elias"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mgaya-Kilima B; Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences P.O. Box 5003, 1432, Åas, Norway ; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Sokoine University of Agriculture P.O. Box 3006, Morogoro, Tanzania., Remberg SF; Department of Plant and Environmental Sciences, Norwegian University of Life Sciences P.O. Box 5003, 1432, Åas, Norway., Chove BE; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Sokoine University of Agriculture P.O. Box 3006, Morogoro, Tanzania., Wicklund T; Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences P.O. Box 5003, 1432, Åas, Norway.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2014 Mar; Vol. 2 (2), pp. 181-91. Date of Electronic Publication: 2014 Feb 27.