Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Chou, Chin Fu"'
Autor:
Hsu, Shu Chen a, Chou, Chin Fu b, ⁎
Publikováno v:
In Heliyon 30 December 2024 10(24)
Publikováno v:
In Food Control July 2023 149
Autor:
Huang, Ying-Che1 (AUTHOR), Chou, Chin-Fu2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 8/31/2023, p1-7. 7p.
Autor:
Huang, Ying-Che1 (AUTHOR), Chou, Chin-Fu2 (AUTHOR) choucf@mail.cjcu.edu.tw
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 2, p3137-3147. 11p. 6 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chou, Chin Fu1 (AUTHOR) x00011064@meiho.edu.tw, Hsu, Shu Chen2 (AUTHOR), Huang, Ying Che1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-8. 8p.
Autor:
Chou, Chin Fu1 (AUTHOR) x00011064@meiho.edu.tw, Hsu, Shu Chen2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2021, Vol. 45 Issue 10, p1-8. 8p.
Autor:
Li, Ming-Chang1 (AUTHOR), Chou, Chin-fu2 (AUTHOR) x00011064@meiho.edu.edu.tw, Lin, Jen-shinn1 (AUTHOR) jlin@mail.npust.edu.tw
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2021, Vol. 24 Issue 1, p1164-1174. 11p.
Autor:
Chou, Chin Fu1 (AUTHOR) x00011064@meiho.edu.tw
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2020, Vol. 44 Issue 12, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.