Zobrazeno 1 - 10
of 529
pro vyhledávání: '"Chompreeda, P."'
Autor:
Jaruporn Rakmai, Vichai Haruthaithanasan, Penkwan Chompreeda, Pathama Chatakanonda, Usa Yonkoksung
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 1, Iss , Pp 100034- (2021)
Celiac disease is considered an uncommon digestive disorder induced by gluten protein. The consumption of a gluten-free diet is the primary treatment for this disease. Rice flour has been applied in various gluten-free products. Resistant maltodextri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af09da18f73b4590bb8a5930761316f7
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 2, p 180 (2022)
The link between coffee aroma/flavor and elicited emotions remains underexplored. This research identified key sensory characteristics of brewed black coffee that affected acceptance, purchase intent and emotions for Thai consumers. Eight Arabica cof
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d01753df4c94172b06f3d9f2a3ab266
Autor:
Damir Dennis Torrico, Wannita Jirangrat, Jing Wang, Penkwan Chompreeda, Sujinda Sriwattana, Witoon Prinyawiwatkul
Publikováno v:
Foods, Vol 7, Iss 11, p 186 (2018)
Sensory biases caused by the residual sensations of previously served samples are known as carryover effects (COE). Contrast and convergence effects are the two possible outcomes of carryover. COE can lead to misinterpretations of acceptability, due
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/851fd0fabd394c70a858a60525feaf49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Jun2019, Vol. 26 Issue 2, p459-467, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tipkanon, Sriwiang, Chompreeda, Penkwan, Haruthaithanasan, Vichai, Suwonsichon, Thongchai, Prinyawiwatkul, Witoon, Xu, Zhimin
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maghsoud, Maryam1 (AUTHOR), Heshmati, Ali1 (AUTHOR) a.heshmati@umsha.ac.ir, Taheri, Mehdi1 (AUTHOR), Emamifar, Aryou2 (AUTHOR), Esfarjani, Fatemeh3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2024, Vol. 12 Issue 2, p1304-1317. 14p.