Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Cholesterol-free"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 7, Iss 6, Pp 443-447 (2014)
Aim: To prepare ready-to-serve masala paneer products with very little cholesterol and to assess their nutritional composition and microbiological safety under refrigerated conditions. Materials and Methods: Brine dipped and dry salted masala paneer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3386e99b7854455807f8b19538740b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Library Journal. 12/15/1992, Vol. 117 Issue 21, p180. 1/8p.
Publikováno v:
Cheung, C C L, Ma, G, Ruiz, A & Al-Jamal, W T 2020, ' Microfluidic Production of Lysolipid-Containing Temperature-Sensitive Liposomes ', Journal of visualized experiments : JoVE, vol. 157, no. 157, e60907 . https://doi.org/10.3791/60907
The presented protocol enables a high-throughput continuous preparation of low temperature-sensitive liposomes (LTSLs), which are capable of loading chemotherapeutic drugs, such as doxorubicin (DOX). To achieve this, an ethanolic lipid mixture and am
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 0, Iss 2, Pp 139-157 (2015)
The technology of fish protein isolate from the low-cost raw material – the polar cod meat – was developed. The rationality of using partial alkaline-acid hydrolysis of minced fish for making fish protein isolate from the polar cod meat increasin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 7, Iss 6, Pp 443-447 (2014)
Aim: To prepare ready-to-serve masala paneer products with very little cholesterol and to assess their nutritional composition and microbiological safety under refrigerated conditions. Materials and Methods: Brine dipped and dry salted masala paneer
Autor:
Malathi Anantha, Anne-Marie Doppen, Christine Allen, Nancy Dos Santos, Göran Karlsson, Murray S. Webb, Lacey Samuels, Kelly A.K. Cox, Gail Kenner, Katarina Edwards, Ryan C. Gallagher, Marcel B. Bally
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - Biomembranes. 1768(6):1367-1377
The incorporation of poly(ethylene glycol) (PEG)-conjugated lipids in lipid-based carriers substantially prolongs the circulation lifetime of liposomes. However, the mechanism(s) by which PEG-lipids achieve this have not been fully elucidated. It is