Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Cholesterol micellar solubility"'
Autor:
Bince Russo A. Crieta, Arvin Paul P. Tuaño, Mary Ann O. Torio, Jeric C. Villanueva, Prince Joseph V. Gaban, Katherine Ann T. Castillo-Israel
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 2, Iss , Pp 100020- (2021)
Bignay [Antidesma bunius (L). Spreng] fruit contains an array of polyphenols and information on how these bioactive compounds vary with cultivar type, maturity stage, and process treatment are unclear. Also, the effects of these variations on the lip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e4b6c861b8348eb8018109da15701e0
Autor:
Jeric C. Villanueva, Katherine Ann T. Castillo-Israel, Arvin Paul P. Tuaño, Mary Ann O. Torio, Prince Joseph Valencia Gaban, Bince Russo A. Crieta
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 2, Iss, Pp 100020-(2021)
Bignay [Antidesma bunius (L). Spreng] fruit contains an array of polyphenols and information on how these bioactive compounds vary with cultivar type, maturity stage, and process treatment are unclear. Also, the effects of these variations on the lip
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 5295, p 5295 (2021)
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 10
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 10
This research focuses on the proteolytic capacity of sea bass byproduct (SB) and their hypocholesterolemic activity via the cholesterol micelle formation (CMF) inhibition. SB was fermented with seven mixed lactic acid bacteria for 5 h at 42 °C. The
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.