Zobrazeno 1 - 10
of 321
pro vyhledávání: '"Cholesterol micellar solubility"'
Autor:
Jiang, Xiaoxiao, Pan, Daodong, Zhang, Tao, Liu, Chen, Zhang, Jiaxin, Su, Mi, Wu, Zhen, Zeng, Xiaoqun, Sun, Yangying, Guo, Yuxing *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2020 103(5):3924-3936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Jun2017, Vol. 81 Issue 6, p1216-1219, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 54:2123-2131
Previous studies have demonstrated that the undigested or insoluble high molecular fraction of soy protein exerts a lowering effect on serum cholesterol by inhibiting the absorption of cholesterol in the intestinal tract. The aim of this study was to
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry. 81:1216-1219
In our previous study, rice bran protein (RBP) inhibited cholesterol micellar solubility in vitro and decreased serum cholesterol level in rats. In the present study, RBP was separated and purified by size-exclusion chromatography and reversed-phase
Autor:
Yuxing Guo, Xiaoxiao Jiang, Mi Su, Tao Zhang, Yangying Sun, Chen Liu, Jiaxin Zhang, Daodong Pan, Zhen Wu, Xiaoqun Zeng
Publikováno v:
Journal of dairy science. 103(5)
This study sought to assess the cholesterol-lowering activity of peptides obtained from milk casein hydrolyzed with neutrase. The bioactive peptides were separated using a Sephadex G-10 chromatographic column (Amersham Pharmacia Biotech, Uppsala, Swe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chaoyang Ma, Hongxin Wang, Ramim Tanver Rahman, Chuanzhong Gao, Chengxiang Liu, Rongjing Nie, Jianhui Su
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences and Nutrition. 67:20-28
This study investigated the hypocholesterolaemic effects of bitter melon aqueous extracts (BMAE) in vitro, the inhibitory effects of BMAE on pancreatic cholesterol esterase (CEase) and incorporation of cholesterol into micelles were investigated. BMA