Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Choińska-Pulit Anna"'
Autor:
Ciurko Dominika P., Łaba Wojciech, Piegza Michał, Juszczyk Piotr, Choińska-Pulit Anna, Sobolczyk-Bednarek Justyna
Publikováno v:
Polish Journal of Chemical Technology, Vol 21, Iss 3, Pp 53-59 (2019)
Enzymatic preparation from culture of keratinolytic Bacillus cereus PCM 2849 was applied for hydrolysis of whole chicken feathers, after sulphitolytic pretreatment. This process was optimized using a three-factor Box-Behnken design, where the effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d71c96b63fe4415b969ff05e0db44f8
Publikováno v:
In Waste Management 1 February 2019 84:269-276
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciurko, Dominika P., Łaba, Wojciech, Piegza, Michał, Juszczyk, Piotr, Choińska-Pulit, Anna, Sobolczyk-Bednarek, Justyna
Publikováno v:
Polish Journal of Chemical Technology; September 2019, Vol. 21 Issue: 3 p53-59, 7p
Autor:
Choińska-Pulit, Anna1 choinskaa@gmail.com, Mituła, Paweł2, Śliwka, Paulina1, Łaba, Wojciech1, Skaradzińska, Aneta1
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. Oct2015, Vol. 45 Issue 2, p212-221. 10p.