Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Choi, Jin Joo"'
Autor:
Mumtaz, Sohail, Lamichhane, Pradeep, Lim, Jun Sup, Yoon, Sang Ho, Jang, Jung Hyun, Kim, Doyoung, Lee, Suck Woo, Choi, Jin Joo, Choi, Eun Ha
Publikováno v:
In Results in Physics December 2019 15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noh, Sang Myoung, Park, Myung Ok, Shim, Gayong, Han, Su Eun, Lee, Han Young, Huh, Jun Hyuk, Kim, Myoung Suk, Choi, Jin Joo, Kim, Kwangmeyung, Kwon, Ick Chan, Kim, Jin-Seok, Baek, Kwang-Hyun, Oh, Yu-Kyoung
Publikováno v:
In Journal of Controlled Release 14 July 2010 145(2):159-164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kyung, Kyu Hang, Medina Pradas, Eduardo, Kim, Song Gun, Lee, Yong Jae, Kim, Kyong Ho, Choi, Jin Joo, Cho, Joo Hyong, Chung, Chang Ho, Barrangou, Rodolphe, Breidt, Frederick
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
© 2015 Institute of Food Technologists®. This article has been contributed by US Government employees and their work is in the public domain in the USA. The biochemistry and microbial ecology of 2 similar types of watery (mul) kimchi, containing sl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e09400b61c1a337ab65ace93276a86fc
http://hdl.handle.net/10261/124434
http://hdl.handle.net/10261/124434