Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Choi, Gee Hyeun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fugaban, Joanna Ivy Irorita, Dioso, Clarizza May, Choi, Gee Hyeun, Bucheli, Jorge Enrique Vazquez, Liong, Min-Tze, Holzapfel, Wilhelm Heinrich, Todorov, Svetoslav Dimitrov
Publikováno v:
Probiotics & Antimicrobial Proteins; Feb2024, Vol. 16 Issue 1, p35-52, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Critical Reviews in Microbiology; Sep2023, Vol. 49 Issue 5, p578-597, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Choi GH; ProBacLab, Department of Advanced Convergence, Handong Global University, 37554, Pohang, Gyeongbuk, Republic of Korea., Fugaban JII; ProBacLab, Department of Advanced Convergence, Handong Global University, 37554, Pohang, Gyeongbuk, Republic of Korea.; National Food Institute, Technical University of Denmark, Kemitorvet, DK-2800, Kgs. Lyngby, Denmark., Dioso CM; HEM Laboratory, Department of Advanced Convergence, Handong Global University, 37554, Pohang, Gyeongbuk, Republic of Korea.; Department of Molecular Biotechnology, Environmental Technology and Food Technology, Ghent University Global Campus, 119, Songdomunhawa-Ro, Yeonsu-Gu, Incheon, 21985, South Korea., Bucheli JEV; ProBacLab, Department of Advanced Convergence, Handong Global University, 37554, Pohang, Gyeongbuk, Republic of Korea.; HEM Laboratory, Department of Advanced Convergence, Handong Global University, 37554, Pohang, Gyeongbuk, Republic of Korea., Holzapfel WH; HEM Laboratory, Department of Advanced Convergence, Handong Global University, 37554, Pohang, Gyeongbuk, Republic of Korea., Todorov SD; ProBacLab, Department of Advanced Convergence, Handong Global University, 37554, Pohang, Gyeongbuk, Republic of Korea. slavi310570@abv.bg.; ProBacLab, Laboratório de Microbiologia de Alimentos, Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental, Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, São Paulo, SP, 05508-000, Brazil. slavi310570@abv.bg.; CISAS-Center for Research and Development in Agrifood Systems and Sustainability, Instituto Politécnico de Viana Do Castelo, 4900-347, Viana Do Castelo, Portugal. slavi310570@abv.bg.
Publikováno v:
Probiotics and antimicrobial proteins [Probiotics Antimicrob Proteins] 2023 Dec 01. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 01.