Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Cho, Ha‐Seong"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2025 468
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 31 December 2023 253 Part 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cho, Ha-Seong, Olawuyi, Ibukunoluwa Fola, Park, Jong-Jin, Said, Nurul Saadah, Na, Yoo-jin, Lee, Won-Young
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2024, Vol. 18 Issue 2, p1372-1381, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cho HS; School of Food Science and Technology, Kyungpook National University, Daegu 702-701, Republic of Korea. Electronic address: hasung31694@knu.ac.kr., Park JH; School of Food Science and Technology, Kyungpook National University, Daegu 702-701, Republic of Korea., Olawuyi IF; School of Food Science and Technology, Kyungpook National University, Daegu 702-701, Republic of Korea; Research Institute of Tailored Food Technology, Kyungpook National University, Daegu 41566, Republic of Korea., Nam JO; School of Food Science and Technology, Kyungpook National University, Daegu 702-701, Republic of Korea; Research Institute of Tailored Food Technology, Kyungpook National University, Daegu 41566, Republic of Korea. Electronic address: namjo@knu.ac.kr., Lee WY; School of Food Science and Technology, Kyungpook National University, Daegu 702-701, Republic of Korea; Research Institute of Tailored Food Technology, Kyungpook National University, Daegu 41566, Republic of Korea. Electronic address: wonyoung@knu.ac.kr.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Dec 16; Vol. 468, pp. 142519. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 16.