Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Chlus, Adam"'
Autor:
Wang, Zhihui, Féret, Jean-Baptiste, Liu, Nanfeng, Sun, Zhongyu, Yang, Long, Geng, Shoubao, Zhang, Hui, Chlus, Adam, Kruger, Eric L., Townsend, Philip A.
Publikováno v:
In Remote Sensing of Environment 1 August 2023 293
Autor:
Chlus, Adam, Townsend, Philip A.
Publikováno v:
In Remote Sensing of Environment 15 June 2022 275
Autor:
Wang, Zhihui, Chlus, Adam, Geygan, Ryan, Ye, Zhiwei, Zheng, Ting, Singh, Aditya, Couture, John J., Cavender-Bares, Jeannine, Kruger, Eric L., Townsend, Philip A.
Publikováno v:
The New Phytologist, 2020 Oct 01. 228(2), 494-511.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26968104
Autor:
Meireles, José Eduardo, Cavender-Bares, Jeannine, Townsend, Philip A., Ustin, Susan, Gamon, John A., Schweiger, Anna K., Schaepman, Michael E., Asner, Gregory P., Martin, Roberta E., Singh, Aditya, Schrodt, Franziska, Chlus, Adam, O’Meara, Brian C.
Publikováno v:
The New Phytologist, 2020 Oct 01. 228(2), 485-493.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26968103
Autor:
Serbin, Shawn P., Wu, Jin, Ely, Kim S., Kruger, Eric L., Townsend, Philip A., Meng, Ran, Wolfe, Brett T., Chlus, Adam, Wang, Zhihui, Rogers, Alistair
Publikováno v:
The New Phytologist, 2019 Dec 01. 224(4), 1557-1568.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26837875
Publikováno v:
In Remote Sensing of Environment 1 December 2020 250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2015 Dec 01. 112(48), 14783-14787.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26465928
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.