Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Chlorous acid"'
Autor:
Tomomi Kuwahara, Hitoshi Yamaoka, A. Hajime Koyama, Tomohiko Fujisawa, Tamiko Nagao, Haruyuki Nakayama-Imaohji, Hisataka Goda, Ayano Tada
Publikováno v:
Journal of Infection and Chemotherapy. 28:67-72
Introduction Human norovirus (HuNoV) is a leading cause of infectious gastroenteritis. Since HuNoV shows resistance to alcohol, chlorine-based sanitizers are applied to decontaminate the virus on environmental surfaces. Chlorous acid water (CA) has b
Publikováno v:
The Journal of Veterinary Medical Science
SC10202005190027
NARO成果DBd
SC10202005190027
NARO成果DBd
Paenibacillus larvae and Melissococcus plutonius are bacterial pathogens of honey bee brood. As decontamination of beekeeping equipment, including combs, is essential to control these pathogens, we evaluated the disinfecting effects of slightly acidi
Autor:
Tomoko Matsuda, Hisataka Goda, Harunobu Shima, Tomomi Kuwahara, Yukiko Nogami, Tamiko Nagao, Hitoshi Yamaoka
Publikováno v:
Japanese Journal of Infection Prevention and Control. 34:106-114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karnik-Henry, Meghana S.
Publikováno v:
Hospital Practice (1995)
article-version (VoR) Version of Record
Hospital Practice
article-version (VoR) Version of Record
Hospital Practice
Limited availability of personal protective equipment is endangering first-line health-care providers treating patients with presumed or confirmed COVID-19 infections. This editorial has multiple objectives in regard to this reality: First, to raise
Autor:
Thomas Rosenau, Heidemarie Reiter, Thomas Dietz, Martin Spitzbart, Takashi Hosoya, Nele Sophie Zwirchmayr, Klaus Eibinger, Wolfgang Kreiner, Thomas Elder, Antje Potthast, Thomas Röder, Karl Michael Klinger, Heribert Winter, Arnulf Kai Mahler
Publikováno v:
Cellulose. 25:4941-4954
5,8-Dihydroxy-[1,4]-naphthoquinone (DHNQ) is one of the key chromophores occurring in all types of aged cellulosics. This study investigates the degradation of DHNQ by chlorine dioxide at moderately acidic (pH 3) conditions, corresponding to the cond
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Japanese Journal of Infection Prevention and Control. 31:158-164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuzuru Uchino, Shinji Yamasaki, Noritoshi Hatanaka, Sharda Prasad Awasthi, Atsushi Hinenoya, Takahiro Kubo, Shigeru Aoki, Hiroyuki Kawata, Hisataka Goda
Publikováno v:
Food Control. 111:107046
Foodborne disease caused by campylobacters is one of the major global problems for food safety. Infection source of Campylobacter to human is mainly through contaminated meat particularly chicken. Contamination of meat with Campylobacter usually occu