Zobrazeno 1 - 10
of 3 575
pro vyhledávání: '"Chloroformate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molbank, Vol 2024, Iss 3, p M1873 (2024)
3-Ethoxycarbonyl-1,4-benzodioxin-2-carboxylic acid, a novel 2,3-disubstituted benzodioxin, was prepared from readily available 1,4-benzodioxin-2-carboxylic acid by lithiation at C(3) and a reaction with the electrophile ethyl chloroformate. The analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e69c878a33374adab221a2f00b26510c
Autor:
Débora Nunes, Tânia G. Tavares, Frenacisco Xavier Malcata, Joana A. Loureiro, Maria Carmo Pereira
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 17, Iss 9, p 1162 (2024)
Memantine, a non-competitive NMDA receptor antagonist, is used to treat Alzheimer’s disease. Therefore, loading memantine in nanoparticles (NPs) could be an essential tool to improve the treatment effectiveness while reducing drug toxicity. Even th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68abbf6133cd4f8eb7a677d3f9bc8c90
Autor:
Merve Oztug
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2592 (2024)
The investigation of collagen hydrolysates (CHs) is essential due to their widespread use in health, cosmetic, and therapeutic industries, attributing to the presence of bioactive dipeptides (DPs) and tripeptides (TPs). This study developed a novel t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbcaa326b0e9474187b25e0344972d15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barry Wong, Kevin Muchangi, Edward Quach, Tony Chen, Adrian Owens, Don Otter, Megan Phillips, Rothman Kam
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100420- (2023)
Four methods of preparing makgeolli, a traditional Korean turbid rice wine, were reported in this study. The four processing routes include single-stage simultaneous saccharification and fermentation of glutinous rice with nuruk – a Korean starter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc653da2bf2a4f75bfa6e702cbc8bec5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.