Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Chlebicz M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marchut-Mikołajczyk O; Institute of Molecular and Industrial Biotechnology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Stefanowskiego 2/22, 90-537, Lodz, Poland. olga.marchut-mikolajczyk@p.lodz.pl., Chlebicz M; Biotechnology Students Association Ferment, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland., Kawecka M; Biotechnology Students Association Ferment, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland., Michalak A; Biotechnology Students Association Ferment, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland., Prucnal F; Biotechnology Students Association Ferment, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland., Nielipinski M; Institute of Molecular and Industrial Biotechnology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Stefanowskiego 2/22, 90-537, Lodz, Poland., Filipek J; Biotechnology Students Association Ferment, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland., Jankowska M; Biotechnology Students Association Ferment, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland., Perek Z; Biotechnology Students Association Ferment, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland., Drożdżyński P; Institute of Molecular and Industrial Biotechnology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Stefanowskiego 2/22, 90-537, Lodz, Poland., Rutkowska N; Institute of Molecular and Industrial Biotechnology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Stefanowskiego 2/22, 90-537, Lodz, Poland., Otlewska A; Institute of Fermentation Technology And Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-530, Lodz, Poland.
Publikováno v:
Microbial cell factories [Microb Cell Fact] 2023 Aug 30; Vol. 22 (1), pp. 169. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 30.
Autor:
Schafer CM, Martin-Almedina S, Kurylowicz K, Dufton N, Osuna-Almagro L, Wu ML, Johnson CF, Shah AV, Haskard DO, Buxton A, Willis E, Wheeler K, Turner S, Chlebicz M, Scott RP, Kovats S, Cleuren A, Birdsey GM, Randi AM, Griffin CT
Publikováno v:
BioRxiv : the preprint server for biology [bioRxiv] 2023 Feb 11. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 11.