Zobrazeno 1 - 10
of 2 967
pro vyhledávání: '"Chiva R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Boletín de la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio, Vol 51, Iss 4, Pp 231-238 (2012)
This study analyses the product design management in several companies of the Spanish ceramic sector and its relationship with organizational learning. We carried out a case study of four companies in order to assess the organizational learning facto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8ad3d8640eb468bb7ea376edb59a78c
Publikováno v:
The Learning Organization, 25, 218-223
The Learning Organization, 25, 4, pp. 218-223
The Learning Organization, 25, 4, pp. 218-223
Contains fulltext : 196670pos.pdf (Publisher’s version ) (Closed access) 6 p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hernández-Alcántara AM; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas, CSIC, Madrid, Spain., Chiva R; Instituto de Biología Funcional y Genómica, CSIC-Universidad de Salamanca, Salamanca, Spain., Mohedano ML; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas, CSIC, Madrid, Spain., Russo P; Department of Agriculture Food Natural Science Engineering, University of Foggia, Foggia, Italy., Ruiz-Masó JÁ; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas, CSIC, Madrid, Spain., Del Solar G; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas, CSIC, Madrid, Spain., Spano G; Department of Agriculture Food Natural Science Engineering, University of Foggia, Foggia, Italy., Tamame M; Instituto de Biología Funcional y Genómica, CSIC-Universidad de Salamanca, Salamanca, Spain., López P; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas, CSIC, Madrid, Spain.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2022 Oct 04; Vol. 9, pp. 978831. Date of Electronic Publication: 2022 Oct 04 (Print Publication: 2022).
Autor:
Lee Chin, Tay, Lee Chee, Tay
Publikováno v:
Human Systems Management; 2024, Vol. 43 Issue 4, p559-572, 14p
Autor:
Llamas-Arriba MG; Departamento de Química Aplicada, Facultad de Químicas, Universidad del País Vasco (UPV/EHU), 20018 San Sebastián, Spain., Hernández-Alcántara AM; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas (CIB, CSIC), 28040 Madrid, Spain., Mohedano ML; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas (CIB, CSIC), 28040 Madrid, Spain., Chiva R; Instituto de Biología Funcional y Genómica, (IBFG, CSIC), Universidad de Salamanca, 37007 Salamanca, Spain., Celador-Lera L; Departamento de Microbiología y Genética, Universidad de Salamanca, 37007 Salamanca, Spain., Velázquez E; Departamento de Microbiología y Genética, Universidad de Salamanca, 37007 Salamanca, Spain.; Unidad Asociada USAL-IRNASA (CSIC), 37007 Salamanca, Spain., Prieto A; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas (CIB, CSIC), 28040 Madrid, Spain., Dueñas MT; Departamento de Química Aplicada, Facultad de Químicas, Universidad del País Vasco (UPV/EHU), 20018 San Sebastián, Spain., Tamame M; Instituto de Biología Funcional y Genómica, (IBFG, CSIC), Universidad de Salamanca, 37007 Salamanca, Spain., López P; Departamento de Biotecnología Microbiana y de Plantas, Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas (CIB, CSIC), 28040 Madrid, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Aug 26; Vol. 10 (9). Date of Electronic Publication: 2021 Aug 26.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.