Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Chita Giuseppe"'
Autor:
Montanaro, Angela, Rigoni, Enrico Maria, Giusti, Francesca, Barba, Luisa, Chita, Giuseppe, Glerean, Filippo, Jarc, Giacomo, Mathengattil, Shahla Y., Boschini, Fabio, Eisaki, Hiroshi, Greven, Martin, Damascelli, Andrea, Giannetti, Claudio, Mihailovic, Dragan, Kabanov, Viktor, Fausti, Daniele
In the cuprates, the opening of a d-wave superconducting (SC) gap is accompanied by a redistribution of spectral weight at energies two orders of magnitude larger than this gap. This indicates the importance to the pairing mechanism of on-site electr
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2310.10279
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 227, Iss 2, Pp 220-222 (2012)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da6235ec00ff4a1a820b8358445a20aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barba, Luisa, Chita, Giuseppe, Campi, Gaetano, Suber, Lorenza, Bauer, Elvira Maria, Marcelli, Augusto, Bianconi, Antonio
Publikováno v:
Journal of Superconductivity and Novel Magnetism 31(3), 703-710 (2018)
The recent discovery of superconductivity in a metallic aromatic hydrocarbon, alkali-doped p-Terphenyl, has attracted considerable interest. The critical temperature Tc ranges from few to 123 K, the record for organic superconductors, due to uncontro
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1710.05773
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rizzuti, Antonino, Caliandro, Rocco, Gallo, Vito, Mastrorilli, Piero, Chita, Giuseppe, Latronico, Mario
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2013 141(3):1908-1915
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Annibale, Andrea, Panetta, Riccardo, Tarquini, Ombretta, Colapietro, Marcello, Quaranta, Simone, Cassetta, Alberto, Barba, Luisa, Chita, Giuseppe, Latini, Alessandro
Publikováno v:
Dalton Transactions: An International Journal of Inorganic Chemistry; 4/28/2019, Vol. 48 Issue 16, p5397-5407, 11p