Zobrazeno 1 - 10
of 257
pro vyhledávání: '"Chism, G. W."'
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Feb2023, Vol. 19 Issue 132, p33-49. 17p.
Autor:
Leone, E. Austin, French, Donald P.
Publikováno v:
Journal of College Science Teaching; May/Jun2024, Vol. 53 Issue 3, p293-301, 9p
Publikováno v:
Food & Environment Safety. Sep2022, Vol. 21 Issue 3, p257-264. 8p.
Autor:
Roobab, Ume1,2 (AUTHOR) mahroba73@gmail.com, Abida, Afeera3 (AUTHOR) afeeraabida162@gmail.com, Chacha, James S.1,4 (AUTHOR) james.chacha@sua.ac.tz, Athar, Aiman3 (AUTHOR) aimanathar@gcwuf.edu.pk, Madni, Ghulam Muhammad3 (AUTHOR) raimadni0@gmail.com, Ranjha, Muhammad Modassar Ali Nawaz5 (AUTHOR) modassarranjha@gmail.com, Rusu, Alexandru Vasile6,7 (AUTHOR) rusu_alexandru@hotmail.com, Zeng, Xin-An1,2 (AUTHOR) rusu_alexandru@hotmail.com, Aadil, Rana Muhammad3 (AUTHOR) rusu_alexandru@hotmail.com, Trif, Monica8 (AUTHOR) monica_trif@hotmail.com
Publikováno v:
Molecules. Jul2022, Vol. 27 Issue 13, p4031-N.PAG. 18p.
Autor:
Ranasinghe, R. A. S. N.1 (AUTHOR), Wijesekara, W. L. I.1 (AUTHOR), Perera, P. R. D.1 (AUTHOR), Senanayake, S. A.1 (AUTHOR), Pathmalal, M. M.2 (AUTHOR), Marapana, R. A. U. J.1 (AUTHOR) umarapana@sci.sjp.ac.lk
Publikováno v:
Food Reviews International. 2022, Vol. 38 Issue 4, p812-855. 44p. 2 Diagrams, 7 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bilbao‐Sainz, Cristina, Olsen, Carl, Chiou, Bor‐Sen, Rubinsky, Boris, Wu, Vivian C. H., McHugh, Tara
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Mar2024, Vol. 89 Issue 3, p1324-1336, 13p
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering. 2021, Vol. 67 Issue 2, p58-64. 7p.
Autor:
Kaur, Gurjeet1 (AUTHOR) gurjeet.jatana9@gmail.com, Kaur, Preetinder1 (AUTHOR), Kaur, Amrit2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2022, Vol. 46 Issue 9, p1-12. 12p.
Autor:
Salehi, Fakhreddin1 F.Salehi@Basu.ac.ir
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p1036-1050. 15p.