Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Chintha Pradeepika"'
Autor:
Chintha, Pradeepika, Sarkar, Dipayan, Ramakrishna, Ramnarain, Dogramaci, Munevver, Lulai, Edward C., Shetty, Kalidas
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 September 2023 319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chintha, Pradeepika
Global food and nutritional insecurities, public health challenges of diet-linked non-communicable chronic diseases (NCDs), and rapid climate change-linked agricultural production challenges are interconnected and require urgent attention. Therefore,
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/10365/32296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chintha Pradeepika, Namrata Ankush Giri, T. Krishnakumar, Saravanan Raju, M. S. Sajeev, Venkatraman Bansode
Publikováno v:
Journal of Environmental Biology. 41:29-34
Autor:
Chintha Pradeepika, Velmurugan Muthusamy, M. S. Sajeev, G. Jeevarathinam, Ankush Giri Namrata, Jijabrao More Sanket, Thulasimani Krishnakumar
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Namrata Ankush Giri, Saravanan Raju, M. S. Sajeev, V. Senthil Kumaran, Venkatraman Bansode, Chintha Pradeepika, T. Krishnakumar
Publikováno v:
Current Journal of Applied Science and Technology. :1-12
Sago is a traditional food product of India made exclusively from fresh wet cassava starch. The engineering properties of different commercial grades of sago, developed by roasting and steaming process were investigated. The physical properties (mois
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:2631-2646