Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Chinta R"'
Autor:
Kumar, Pasupuleti K., Ruchitha, Thokala, Varun, Pasumala, Kumar, Chinta R., Rao, Tadikonda R.
Publikováno v:
Journal of Advanced Scientific Research; Feb2024, Vol. 15 Issue 2, p1-5, 5p
Autor:
Nubatonis, Chinta R. L., Malelak, Gemini E.M., Armadianto, Heri, Zainal, Tri R., Kale, Pieter Rihi
Publikováno v:
JURNAL NUKLEUS PETERNAKAN; Vol 9 No 2 (2022): Desember; 193-200
Lamb meatballs are rarely found in the market, because lamb meat has a distinctive aroma. One way to reduce the distinctive aroma of lamb meatballs is to use various types of flour in combination with tapioca flour. The purpose of this study was to d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charyulu, Kandala S.1, Reddy, Chinta R.1, Satyanarayana, Kisara1, Rao, Mandava V. N. B.1, Raju, V. V. N. K. Prasad1, Kumar, Adla V.1, Bindu, Virumudi H.2, Mathod, Vijayavitthal T.1, Bhattacharya, Apurba1, Bandichhor, Rakeshwar1 rakeshwarb@drreddys.com
Publikováno v:
Organic Communications. 2008, Vol. 1 Issue 2, p33-38. 6p. 3 Diagrams.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kandala S. Charyulu, Chinta R. Reddy, Kisara Satyanarayana, Mandava V. N. B. Rao, V.N.K. Prasad Raju, Adla V. Kumar, Virumudi H. Bindu, Vijayavitthal T. Mathod, Apurba Bhattacharyaand, Rakeshwar Bandichhor
Publikováno v:
Organic Communications, Vol 1, Iss 2, Pp 33-38 (2008)
Application of stable hydrochloride salt of 1-chlorocarbonyl-4-methylpiperzine 2 and tetrabutyl ammonium bromide (TBAB) as a phase transfer catalyst in an improved process of eszopiclone 1 is presented.