Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Chinma, Chiemela Enyinnaya"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bassey, Stella Oyom, Chinma, Chiemela Enyinnaya, Ezeocha, Vanessa Chinelo, Adedeji, Olajide Emmanuel, Jolayemi, Olusola Samuel, Alozie-Uwa, Uzoamaka Christa, Adie, Irene Eneyi, Ofem, Salvation Isang, Adebo, Janet Adeyinka, Adebo, Oluwafemi Ayodeji
Publikováno v:
In Heliyon June 2023 9(6)
Autor:
Chinma, Chiemela Enyinnaya, Abu, Joseph Oneh, Adedeji, Olajide Emmanuel, Aburime, Lilian Chinelo, Joseph, Dorcas Graceful, Agunloye, Glory Fadekemi, Adebo, Janet Adeyinka, Oyeyinka, Samson Adeoye, Njobeh, Patrick Berka, Adebo, Oluwafemi Ayodeji
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2022 49
Autor:
Chinma, Chiemela Enyinnaya, Ibrahim, Patricia Ayuba, Adedeji, Olajide Emmanuel, Ezeocha, Vanessa Chinelo, Ohuoba, Elizabeth Ugbede, Kolo, Salamatu Ibrahim, Abdulrahman, Ruhaimat, Ogochukwu Anumba, Nonyelum Laurentia, Adebo, Janet Adeyinka, Adebo, Oluwafemi Ayodeji
Publikováno v:
In Heliyon October 2022 8(10)
Autor:
Adedeji, Olajide Emmanuel, Abiodun, Olufunmilola Adunni, Adedeji, Omotayo Gloria, Kang, Hye Jee, Istiana, Nur, Min, Ju Hyun, Ayo, Jerome Adekunle, Chinma, Chiemela Enyinnaya, Jung, Young Hoon
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Oct2024, Vol. 61 Issue 10, p1965-1975, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 34, Iss 1, Pp 95-105 (2018)
The meat quality and sensory properties of weaned rabbits administered different concentrations/cell count of probiotic Saccharomyces boulardii (flora norm) were investigated. A total of 36 mixed breeds of rabbits were randomly divided to four treatm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dce6aece2faf4a3e9283b040dd8049a4