Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Chini Zittelli G."'
Autor:
Chini Zittelli, G., Mugnai, G., Milia, M., Cicchi, B., Silva Benavides, A.M., Angioni, A., Addis, P., Torzillo, G.
Publikováno v:
In Algal Research January 2022 61
Autor:
Cerri, R., Niccolai, A., Cardinaletti, G., Tulli, F., Mina, F., Daniso, E., Bongiorno, T., Chini Zittelli, G., Biondi, N., Tredici, M.R., Tibaldi, E.
Publikováno v:
In Aquaculture 15 November 2021 544
Autor:
Cardinaletti, G., Messina, M., Bruno, M., Tulli, F., Poli, B.M., Giorgi, G., Chini-Zittelli, G., Tredici, M., Tibaldi, E.
Publikováno v:
In Aquaculture 2 February 2018 485:173-182
Autor:
Tredici, M.R., Bassi, N., Prussi, M., Biondi, N., Rodolfi, L., Chini Zittelli, G., Sampietro, G.
Publikováno v:
In Applied Energy 15 September 2015 154:1103-1111
Publikováno v:
Cultured Microalgae for the Food Industry. Current and Potential Applications, edited by Tomas Lafarga, Gabriel Acién, pp. 1–48. London: Academic Press, 2021
info:cnr-pdr/source/autori:Torzillo G., Chini Zittelli G., Benavides A.M.S., Ranglova K., Masojidek J./titolo:Chapter 1-Culturing of microalgae for food applications/titolo_volume:Cultured Microalgae for the Food Industry. Current and Potential Applications/curatori_volume:Tomas Lafarga, Gabriel Acién/editore: /anno:2021
info:cnr-pdr/source/autori:Torzillo G., Chini Zittelli G., Benavides A.M.S., Ranglova K., Masojidek J./titolo:Chapter 1-Culturing of microalgae for food applications/titolo_volume:Cultured Microalgae for the Food Industry. Current and Potential Applications/curatori_volume:Tomas Lafarga, Gabriel Acién/editore: /anno:2021
Several high-value microalgal products have become well established, and there are opportunities for additional new ones. Microalgae are also playing an increasing role in cosmeceuticals, nutraceuticals, and functional foods. In this chapter the effe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::d58121731ba00d4e0615f8056f036921
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128210802000022
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128210802000022
Publikováno v:
In Aquaculture 2008 282(1):97-103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Nutrition Journal. 3
In this study the enrichment of durum wheat semolina spaghetti with spirulina flour has been studied to create a new product balanced from both nutritional and sensory quality point of view. To the aim of the work, Spirulina Flour (SF) was added to t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chini Zittelli, G., Lavista, F., Bastianini, A., Rodolfi, L., Vincenzini, M., Tredici, M.R. *
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 1999 70(1):299-312