Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Chinh-Nghia Nguyen"'
Autor:
Maëlle Jaouannet, Chinh-Nghia Nguyen, Michaël Quentin, Stéphanie Jaubert-Possamai, Marie-Noëlle Rosso, Bruno Favery
Publikováno v:
Bio-Protocol, Vol 8, Iss 6 (2018)
The spatio-temporal expression pattern of a gene provides important indications to better understand its biological function. In situ hybridization (ISH) uses a labeled complementary single-stranded RNA or DNA probe to localize gene transcripts in a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55d0c7c85d1d4f10ac6fcd98c76ccb23
Autor:
Tien Nam Tien, Tien Cuong Nguyen, Chinh Nghia Nguyen, Tien Thanh Nguyen, Tuan Anh Pham, Ngoc Hung Pham, Son Chu-Ky
Publikováno v:
Process Biochemistry. 117:10-18
Autor:
Phu‐Ha Ho, Tuan‐Anh Pham, Quoc‐Phong Truong, Lan‐Huong Nguyen, Tien‐Thanh Nguyen, Hang‐Thuy Dam, Chinh‐Nghia Nguyen, Ha‐Anh Nguyen, Quyet‐Tien Phi, Hoang Anh Nguyen, Son Chu‐Ky
Publikováno v:
Probiotics, Prebiotics and Synbiotics. :14-56
Autor:
Son Chu-Ky, Nguyen-Thanh Vu, Quyet-Tien Phi, Tuan Pham Anh, Kim-Anh To, Le-Ha Quan, Tien-Thanh Nguyen, Hong-Nga Luong, Thu-Trang Vu, Tien-Cuong Nguyen, Tuan-Anh Pham, Thanh-Ha Le, Ngoc Tung Quach, Chinh-Nghia Nguyen
Publikováno v:
Valorization of Agro-Industrial Byproducts ISBN: 9781003125679
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9db7cd606ec0765427253655e42edf98
https://doi.org/10.1201/9781003125679-5
https://doi.org/10.1201/9781003125679-5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chinh Nghia Nguyen, Hang Ngan Dinh, Thu Trang Nguyen, Ha Trang Nguyen, Thi Trang Nguyen, Giang Hoang, Ky Son Chu, Thu Trang Vu
Publikováno v:
Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering, Vol 66, Iss 1 (2024)
In recent years, cheese consumption in Vietnam is markedly rising, leading to the attention of local milk processors on cheese making. Quark-type cheese, a traditional food in Central Europe, is a type of well-known acid-coagulated cheese product. Mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ade02949f24497d9f67ef98e9489274