Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Chinese wolfberry"'
Autor:
Rui Wang, Jian Zhang, Zhengyi Sun, Xuewen Jian, Yue Xu, Xuan Zhou, Xiaojie Liang, Jin Lin, Beixing Li, Wei Mu, Yuekun Li
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 270, Iss , Pp 115874- (2024)
Realizing eco-friendly, long-term, and low-risk aphid control on Lycium barbarum (medicinal cash crop) using a Cynanchum komarovii extracts and eucalyptus oil-loaded microcapsules (EOMCs) formulation compositions is viable. In this study, the aim is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4416f6b64b96496aae3056772b283c21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2541 (2023)
Geographic origins play a vital role in traditional Chinese medicinal materials. Using the geo-authentic crude drug can improve the curative effect. The main producing areas of Chinese wolfberry are Ningxia, Gansu, Qinghai, and so on. The geographic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/381d7dad68fc482489fe9f757385300e
Publikováno v:
Information Processing in Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 15-26 (2021)
Lycium barbarum commonly known as wolfberry or Goji is considered an important ingredient in Japanese, Korean, Vietnamese, and Chinese food and medicine. It is cultivated extensively in these countries and is usually harvested manually, which is labo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/283a3e2fe05b44688abf32475024c5c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ya Zhao, Yamei Yan, Wangting Zhou, Dan Chen, Kaiyin Huang, Shijie Yu, Jia Mi, Lu Lu, Xiaoxiong Zeng, Youlong Cao
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 72, Iss , Pp 104057- (2020)
The gut microbiota has emerged as an important contributor to the immune system and it is believed to be regulated by dietary fiber. In this study, therefore, the immunomodulatory and gut microbiota modulatory effects of polysaccharides from bee coll
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/613209634fd24eaa847b8e18cdfa11a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.