Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Chinese onion"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 41-48 (2023)
ABSTRACTChinese onion is a common vegetable in daily diet, especially in Southwest China. We collected 184 samples from farm and market in Chongqing Municipality during 2020–2021 and established a multi-residue method for analysis of 79 pesticide r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11b8dab57414152947f279eea35b1cb
Autor:
Jianlin Wei, Shutian Li, Ping He, Xinpeng Xu, Deshui Tan, Yan Li, Guosheng Li, Yuesheng Guo, Rongzong Cui
Publikováno v:
HortScience, Vol 57, Iss 2, Pp 297-303 (2022)
Accurate estimation of the nutrient requirements of Chinese onion is essential to increase its nutrient utilization efficiency and yield. In this study, the yield and nutrient uptake data were collected from major Chinese onion growing regions during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/223c4cf615604d27aac491faa9f2fb83
Publikováno v:
Notulae Scientia Biologicae, Vol 12, Iss 2 (2020)
Shallot is an important part of diet of many populations and there is long-held belief in their health enhancing properties. Shallots, like onions, are a member of the Allium family, but their flavor is richer, sweeter, yet more potent. The most impo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/862a42d678aa41d58bac71ed6c4da1e6
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 25, Iss , Pp 208-219 (2016)
Chinese onion (Allium chinense) is widely cultivated as a vegetable, native to China and cultivated in many other countries. Its bulbs are commonly processed into pickles and spices. In this study, seven new spirostanol saponins (5, 7, 9–11, 13 and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba5c49bc8b3f40da94d68bd603a2606a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 25, Iss, Pp 208-219 (2016)
Chinese onion ( Allium chinense ) is widely cultivated as a vegetable, native to China and cultivated in many other countries. Its bulbs are commonly processed into pickles and spices. In this study, seven new spirostanol saponins ( 5 , 7 , 9 – 11