Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Chinese human milk"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 2, Pp 108-116 (2023)
为了开发新型高相似性人乳脂肪替代物,依据中国人乳脂肪的脂肪酸组成和甘油三酯结构,以巴沙鱼油、樟树籽仁油、亚麻籽油、微生物油(富含ARA)及DHA藻油(质量比为153.81∶ 15.16 ∶ 62.33
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b5648bb0da24e4db0b50e8c88cf6f65
Autor:
Ratna Nurmalita Sari, Jiancun Pan, Wenyuan Zhang, Yuanyuan Li, Huiquan Zhu, Xiaoyang Pang, Shuwen Zhang, Shilong Jiang, Jing Lu, Jiaping Lv
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Human milk (HM) is the golden standard of infant nutrition that can protect immature body function and enhance nutrition metabolism to ensure infant growth. Region specificity and lactation period could change the protein composition in HM. In this r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/263fca08d8e64e5b9af39f58dcadf8b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.