Zobrazeno 1 - 10
of 554
pro vyhledávání: '"Chinese Jujube"'
Autor:
Qipeng Wang, Liman Zhang, Chaoling Xue, Yao Zhang, Xiangrui Meng, Zhiguo Liu, Mengjun Liu, Jin Zhao
Publikováno v:
Horticultural Plant Journal, Vol 10, Iss 1, Pp 77-90 (2024)
Jujube witches’ broom (JWB) caused by phytoplasma has a severely negative effect on multiple metabolisms in jujube. The GST gene family in plants participates in the regulation of a variety of biotic and abiotic stresses. This study aims to identif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a06ab1c55e8b444ebb2820a6bfdc1ce6
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 2881-2908 (2023)
ABSTRACTThere is much variation in the distributions of secondary metabolites, such as flavonoids, among plant tissues. The flavonoids in Chinese jujube (Ziziphus jujuba Mill.) and sour jujube (Ziziphus spinosa Hu.) provide various health benefits. V
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb543839618e4a4a8b38ca37ce2e8ddc
Autor:
Zhi Luo, Mengjiao Gao, Xuan Zhao, Lihu Wang, Zhiguo Liu, Lixin Wang, Lili Wang, Jin Zhao, Jiurui Wang, Mengjun Liu
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 24, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Background Plant organs grow in a certain direction and organ twisted growth, a rare and distinctive trait, is associated with internal structure changes and special genes. The twisted branch mutant of Chinese jujube jujube, an important fru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edc44b10253948c0b8f70dca07c81508
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 11840-7 (2023)
The polyphenolic composition of the same variety of winter jujube was determined using ultra-performance liquid chromatography–mass spectrometry (UPLC–MS/MS). A metabolomic approach was employed to determine polyphenols at different developmental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68b531458507444495e801daf5d2199b
Autor:
Xiaofang Xue, Ailing Zhao, Yongkang Wang, Haiyan Ren, Wanlong Su, Yi Li, Meijuan Shi, Li Liu, Dengke Li
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
IntroductionJujube is an important economic forest tree whose fruit is rich in alkaloids. Chinese jujube (Ziziphus jujuba Mill.) and sour jujube (Ziziphus spinosa Hu.) are the two most important species of the jujube genus. However, the mechanisms un
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2270a689d983431795e0cfa7219ab876
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Romanian Journal of Horticulture, Vol 2, Iss 2, Pp 9-16 (2021)
Fruit dehiscence is a crucial physiological disorder in fruit crops. Fruit cracking may frequently cause more than 50% of yield losses in Chinese jujube (Ziziphus jujuba Mill.). In this study, we carried out a combined transcriptome sequencing and pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/204a7e90bec14f99aa80e14d1526132a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.