Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Chinese Dietary Guidelines"'
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 15 (2024)
IntroductionPrevious systematic review has shown that individuals with more comprehensive dietary knowledge tend to engage in healthier eating patterns among American or European population. However, research on the association between dietary knowle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3a16469bf694f77bb47692b4cfcab34
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Subjective well-being (SWB) plays an essential role in general health. Although beneficial effects of selected micronutrients and foods on SWB have been reported, they do not reflect the impact of the habitual diet on SWB. Therefo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8222b1e7982243b2b14143e307553811
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ke Jiang, Yaqi Wen, Shengping Li, Tiankun Wang, Zhourong Li, Manoj Sharma, Zumin Shi, Yong Zhao
Publikováno v:
International Journal of Public Health, Vol 68 (2023)
Objectives: This study aimed to compare the awareness of Chinese dietary guidelines (CDGs, 2016) between rural and urban areas in Southwest China and identify the factors that affect CDGs (2016) awareness.Methods: This cross-sectional survey included
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7ed0a0ad88a4dfb933a1acbf8ded3d8
Autor:
Chenlu Yang, Ai Zhao, Hanglian Lan, Zhongxia Ren, Jian Zhang, Ignatius Man-Yau Szeto, Peiyu Wang, Yumei Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Background: Evidence on the effects of dietary quality on the risk of postpartum depression in the Chinese population is limited. This study aimed to examine the association between dietary quality and postpartum depression in Chinses lactating women
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f5a7fda44114f5a88a38417b57ea5a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.