Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Chinemys reevesii"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology, Vol 12, Iss 1, p 50 (2022)
With increasing water eutrophication and global warming, anoxia and hypoxia are becoming more and more common in water environments. Most vertebrates have a limited tolerance to anoxia of only a few minutes, but some species, such as turtles, can sur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8c7d1d71be24de49e23759f7c6636ec
Publikováno v:
PeerJ, Vol 8, p e10271 (2020)
Background The mutualistic symbiosis between the gut microbial communities (microbiota) and their host animals has attracted much attention. Many factors potentially affect the gut microbiota, which also varies among host animals. The native Chinese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fe9c83532634f1892e086f0d263fb6b
Autor:
Wenlu Zhu, Yuhui He, Zhuohao Ruan, Xiquan Zhang, Liangyuan Liao, Yicong Gao, Nani Lin, Xiancan Chen, Rui Liang, Wen-sheng Liu
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 11 (2020)
Chinemys reevesii (Reeves’ turtle) is a slow-growing reptile that is distributed widely across China. Prior to this study, the cDNA sequence of the growth hormone receptor (GHR) in the Reeve’s turtle, or how periods of starvation might influence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb9c53c97d1c4dca923b8e87b8c35d60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 9, p 1277 (2020)
The microbial community structure of water is an important indicator for evaluating the water quality of the aquaculture environment. In this study, the investigation and comparison of the bacterial communities of pond cultivation (PC) and greenhouse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59125a6e5cdf4e6abc9fe4adae3917ac
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 8, Pp 4031-4047 (2021)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
Grass turtle muscle was hydrolyzed with papain enzyme to produce protein hydrolysate (PH) and the degree of hydrolysis (DH) was determined. Under optimal conditions, the highest DH was 19.52% and the yield was recorded as 17.26%. Protein content of t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.