Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Chimbaza M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gama AP; Department of Food Science and Technology, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Matumba L; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Munthali J; Alliance of Bioversity International and the International Centre for Tropical Agriculture (CIAT), Lilongwe, Malawi., Namaumbo S; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Chimbaza M; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Ngoma T; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Kammwamba K; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Chisapo G; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Chilembo M; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Meleke N; Food and Nutrition Group, Faculty of Life Sciences and Natural Resources, Lilongwe University of Agriculture and Natural Resources, Lilongwe, Malawi., Chirwa R; Alliance of Bioversity International and the International Centre for Tropical Agriculture (CIAT), Lilongwe, Malawi., Fungo R; Alliance for Bioversity International and the CIAT, Kampala, Uganda.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2022 Jul; Vol. 87 (7), pp. 3163-3172. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 15.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muroki, Mary W.1 (AUTHOR) muroki.1359619@student.egerton.ac.ke, Waswa, Lydiah M.2 (AUTHOR), Fungo, Robert3,4 (AUTHOR), Kabwama, Andrew5 (AUTHOR), Eric, Nduwarugira6 (AUTHOR), Nepomuscene, Ntukamazina6 (AUTHOR), Ndabashinze, Blaise6 (AUTHOR), Mahungu, Symon M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2024, Vol. 12 Issue 5, p3199-3213. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality & Hazards Control; Jun2024, Vol. 11 Issue 2, p105-115, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Mar2023, Vol. 12 Issue 5, p933, 15p
Autor:
Guennouni, Morad, Admou, Brahim, El Khoudri, Noureddine, Bourrouhouat, Aicha, Machraoui, Safaa, Jasny, El Khansaa, Hilali, Abderraouf
Publikováno v:
British Food Journal; 2022, Vol. 124 Issue 12, p4188-4199, 12p
Publikováno v:
British Food Journal; 2019, Vol. 121 Issue 5, p1010-1019, 10p