Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Chilled fish"'
Autor:
Damares Lilei Alves Menezes, Jonatã Henrique Rezende-de-Souza, Greika Ferreira Moura, Edivaldo Sampaio de Almeida Filho, Márcio Aquio Hoshiba, Luciana Kimie Savay-da-Silva
Publikováno v:
Revista Segurança Alimentar e Nutricional, Vol 28, Iss 00 (2022)
The objective of this study was to evaluate the quality of native fresh fish sold in the main supermarket chains in the city of Cuiabá, Mato Grosso. Five commercial establishments were sampled by collecting six fish from each, totaling 30 fish, whic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ba6e844126f472d88fe44c1d15e007c
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 12, p 1675 (2022)
Due to importing food and the perpetual changes from conventional wet markets to supermarkets in emerging markets, consumers have the opportunity to base their buying decisions on traceability systems. Seafood traceability systems involve information
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca322d45c22d47388e03ee96068367f3
Autor:
Dalal H. Aljabryn, Amnah M. A. Alsuhaibani, Amal Nassir ALkuraieef, Amal H. Alshawi, Nora Abdullah AlFaris
Publikováno v:
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 28 APR 2021
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e52520, Published: 28 APR 2021
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 28 APR 2021
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e52520, Published: 28 APR 2021
Fish meats comprise an important part of diets; however, their rich nutrient composition and various sources mean these products can be spoiled quickly. The present study assessed the chemical and microbiological quality of imported chilled, frozen,
Autor:
Damares Lilei Alves Menezes, Jonatã Henrique Rezende-de-Souza, Greika Ferreira Moura, Edivaldo Sampaio de Almeida Filho, Márcio Aquio Hoshiba, Luciana Kimie Savay-da-Silva
Publikováno v:
Revista Segurança Alimentar e Nutricional, Vol 28, Iss 00 (2022)
Segurança Alimentar e Nutricional; v. 28 (2021): Publicação Contínua; e021033
Segurança Alimentar e Nutricional; Vol. 28 (2021): Publicação Contínua; e021033
Revista Segurança Alimentar e Nutricional
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Segurança Alimentar e Nutricional; v. 28 (2021): Publicação Contínua; e021033
Segurança Alimentar e Nutricional; Vol. 28 (2021): Publicação Contínua; e021033
Revista Segurança Alimentar e Nutricional
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
The objective of this study was to evaluate the quality of native fresh fish sold in the main supermarket chains in the city of Cuiabá, Mato Grosso. Five commercial establishments were sampled by collecting six fish from each, totaling 30 fish, whic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Самохвалова Елена Витальевна, аспирант кафедры пищевой инженерии, ФГБОУ ВО «Уральский государственный экономический университет» (г. Е
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::a4de54d6a1899fbe2c76afb00d58aed1
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41032
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41032
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.