Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Chilean strawberry"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos Gaete-Eastman, Yazmina Stappung, Sebastián Molinett, Daniela Urbina, María Alejandra Moya-Leon, Raúl Herrera
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Fragaria chiloensis (Chilean strawberry) is a native species that produces fruit with an exotic pinkish color and a fruity aroma. It has a non-climacteric pattern of fruit ripening, and it is the mother of the commercial Fragaria x ananassa. The ripe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13f7fce9993a4a55855078610a3e609f
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
Two interesting plants within the Chilean flora (wild and crop species) can be found with a history related to modern fruticulture: Fragaria chiloensis subsp. chiloensis (Rosaceae) and Vasconcellea pubescens (Caricaceae). Both species have a wide nat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99fe47aeda134923963b602ade691bdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy, Vol 40, Iss 1, Pp e34966-e34966 (2018)
The Chilean strawberry [Fragaria chiloensis (L.) Mill.] is the maternal progenitor of the commercial strawberry (Fragaria ´ ananassa Duch.), which is characterized by fruits with high organoleptic quality and is well-suited to areas where drought an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38baf7e99fdf45c48872e4ff48d6a921
Publikováno v:
Agronomy, Vol 9, Iss 9, p 506 (2019)
Fragaria chiloensis is an herbaceous perennial undomesticated species with a high potential for sustainable fruit production in areas where drought and salinity represent a constraint on crop growth and productivity. The present study aimed to examin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e335d1de2b144d19d4a4e3cdef2287c
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 8, p 289 (2019)
In recent years, there has been an increasing interest in studying food and its derived ingredients that can provide beneficial effects for human health. These studies are helping to understand the bases of the ancestral use of several natural produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a907c794cc30428b98802a2e9cdbf78d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.