Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Chilean native berries"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paula Jimenez, J. Soto-Covasich, Marjorie Reyes-Farias, Diego F. Garcia-Diaz, André Gustavo Vasconcelos Costa
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 74:277-286
Obesity is a major worldwide health threat. It is characterized by an abnormal adipose tissue overgrowth together with increased monocytes infiltration, causing inflammation and oxidative stress, events associated with several illnesses. Investigatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cristina Theoduloz, Eva Dorta, Felipe Ávila, Camilo López-Alarcón, Guillermo Schmeda-Hirschmann
Publikováno v:
Oxidative Medicine and Cellular Longevity, Vol 2017 (2017)
Oxidative Medicine and Cellular Longevity
Oxidative Medicine and Cellular Longevity
The prevalence of cytoprotective mechanisms induced by polyphenols such as activation of intracellular antioxidant responses (ICM) and direct free radical scavenging was investigated in native Chilean species of strawberries, raspberries, and currant
Autor:
Felipe Ávila, Natalia Ravello, Camila Manriquez, Felipe Jiménez-Aspee, Guillermo Schmeda-Hirschmann, Cristina Theoduloz
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 5, p 665 (2021)
Numerous dietary polyphenols possess antiglicating activity, but the effects of thermal treatment on this activity are mostly unknown. The effect of thermal treatment in the antiglycating activity of polyphenolic enriched extracts (PEEs) from Ribes c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0f212f4df364b15ac25bfb44892ba45
Autor:
Guillermo Schmeda-Hirschmann, Felipe Jiménez-Aspee, Cristina Theoduloz, Felipe Ávila, Camila Manriquez, Natalia Ravello
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 5
Antioxidants, Vol 10, Iss 665, p 665 (2021)
Volume 10
Issue 5
Antioxidants, Vol 10, Iss 665, p 665 (2021)
Numerous dietary polyphenols possess antiglicating activity, but the effects of thermal treatment on this activity are mostly unknown. The effect of thermal treatment in the antiglycating activity of polyphenolic enriched extracts (PEEs) from Ribes c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lanuza, F1,2,3 (AUTHOR) f.lanuza89@ub.edu, Zamora-Ros, R1,4 (AUTHOR), Petermann-Rocha, F5,6 (AUTHOR), Martínez-Sanguinetti, MA7 (AUTHOR), Troncoso-Pantoja, C8 (AUTHOR), Labraña, AM9 (AUTHOR), Leiva-Ordoñez, AM10 (AUTHOR), Nazar, G11 (AUTHOR), Ramírez-Alarcón, K9 (AUTHOR), Ulloa, N12 (AUTHOR), Lasserre-Laso, N13 (AUTHOR), Parra-Soto, S5,6 (AUTHOR), Martorell, M9 (AUTHOR), Villagrán, M14 (AUTHOR), Garcia-Diaz, DF15 (AUTHOR), Andrés-Lacueva, C1,2 (AUTHOR), Celis-Morales, C6,16,17 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 6, p3134-3171. 38p. 15 Charts.
Autor:
Faraoni, Paola1 (AUTHOR) francesco.ranaldi@unifi.it, Cecchi, Lorenzo2 (AUTHOR) lo.cecchi@unifi.it, Bellumori, Maria3 (AUTHOR) maria.bellumori@unifi.it, Gnerucci, Alessio4 (AUTHOR) paola.faraoni@unifi.it, Ranaldi, Francesco1 (AUTHOR), Mulinacci, Nadia3 (AUTHOR) nadia.mulinacci@unifi.it
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2023, Vol. 24 Issue 9, p7959. 15p.