Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Chijioke, U."'
Autor:
Ohanenye, Ikenna C., Emenike, Chijioke U., Mensi, Azza, Medina-Godoy, Sergio, Jin, Jian, Ahmed, Tausif, Sun, Xiaohong, Udenigwe, Chibuike C.
Publikováno v:
In Scientific African March 2021 11
Publikováno v:
Land, Vol 11, Iss 11, p 1875 (2022)
The southwestern part of Nigeria, particularly Ogun State, is more vulnerable to the vagaries of climate change due to the high dependence on rain-fed agriculture and limited capacities to respond to climate change. In this study, factors influencing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba74b12929f84357b90033c8bd7a402f
Autor:
Ikenna C. Ohanenye, Flora-Glad C. Ekezie, Roghayeh A. Sarteshnizi, Ruth T. Boachie, Chijioke U. Emenike, Xiaohong Sun, Ifeanyi D. Nwachukwu, Chibuike C. Udenigwe
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2299 (2022)
The increased consumption of legume seeds as a strategy for enhancing food security, reducing malnutrition, and improving health outcomes on a global scale remains an ongoing subject of profound research interest. Legume seed proteins are rich in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f97ec8ecc404e0896845d0cf3ad8ab5
Autor:
Ikenna C. Ohanenye, Chijioke U. Emenike, Azza Mensi, Sergio Medina-Godoy, Jian Jin, Tausif Ahmed, Xiaohong Sun, Chibuike C. Udenigwe
Publikováno v:
Scientific African, Vol 11, Iss , Pp e00667- (2021)
Micronutrient malnutrition, such as iron, zinc and vitamin A deficiencies, is a global health risk. Although distributed globally, over 98% of malnourished persons reside in developing regions. Specifically, sub-Saharan Africa accounts for more than
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa61fbbca1e44a10b4b948f665d03b05
Autor:
Chijioke, U., Iro, U. J., Osodeke, S. C., Ogunka, N. P., Okoye, B. C., Abah, S. P., Njoku, D., Egesi, C.
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 3 (2022); 175-179
Fufu is a fermented pasty food product commonly consumed in West Africa. A study aimed at determining the influence of genotypes and environment on material loss during processing, product yield and physicochemical properties of the intermediate fufu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 2 (2022); 337-340
Cassava roots are processed into different types of products such as gari, lafun, landang, fufu, flour, chips, starch, akara, meal, ighu, syrups, dextrins, and alcohol. Characterizing the food and industrial potentials of different cassava varieties
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.