Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Chihuahua cheese"'
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 5, Iss 1, Pp 86-101 (2020)
Chihuahua cheese is traditionally produced in the State of Chihuahua, Mexico, with raw milk, which involves potential bacterial outbreaks. The objective of this work was to characterize the cheese-making process of Chihuahua cheese, including the det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed034558df6a4dbdb77f0f8b835f5f4e
Autor:
Eduardo Campos-Góngora, María Teresa González-Martínez, Abad Arturo López-Hernández, Gerardo Ismael Arredondo-Mendoza, Ana Sofía Ortega-Villarreal, Blanca Edelia González-Martínez
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 7, p 3007 (2023)
Cheese is a product of animal origin with a high nutritional value, and it is one of the most consumed dairy foods in Mexico. In addition, Chihuahua cheese is the most consumed matured cheese in Mexico. In the production process of Chihuahua cheese,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7e3536f14e14fa4a4307ed172a0a866
Publikováno v:
Tecnociencia Chihuahua, Vol 7, Iss 2 (2020)
Abstract In this study are described the protocols for the manufacture of miniature version of Fresh and Chihuahua cheese. But also, it was analyzed the usefulness of these miniature cheeses determining instrumental Texture Profile Analysi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82d39a75003945a68ce58575e6b9308a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cristina Sánchez-Gamboa, Liliana Hicks-Pérez, Néstor Gutiérrez-Méndez, Norma Heredia, Santos García, Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón
Publikováno v:
Foods, Vol 7, Iss 9, p 153 (2018)
Chihuahua cheese is a traditional cheese produced in Northwest Mexico that is consumed shortly after production. Cheeses prepared during autumn, winter and summer were collected from five dairies, and analyzed to determine seasonal influence on proxi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af5b2be3c5fe43ca947212ce016ef8fe
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 5, Iss 1, Pp 86-101 (2020)
Chihuahua cheese is traditionally produced in the State of Chihuahua, Mexico, with raw milk, which involves potential bacterial outbreaks. The objective of this work was to characterize the cheese-making process of Chihuahua cheese, including the det
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Norma Heredia, Cristina Sánchez-Gamboa, Santos García, Néstor Gutiérrez-Méndez, Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón, Liliana Hicks-Pérez
Publikováno v:
Foods, Vol 7, Iss 9, p 153 (2018)
Foods
Volume 7
Issue 9
Foods
Volume 7
Issue 9
Chihuahua cheese is a traditional cheese produced in Northwest Mexico that is consumed shortly after production. Cheeses prepared during autumn, winter and summer were collected from five dairies, and analyzed to determine seasonal influence on proxi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.