Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Chieffi D"'
Publikováno v:
Toxins (Basel) 13 (2021). doi:10.3390
info:cnr-pdr/source/autori:Mekhloufi, O.A.; Chieffi, D.; Hammoudi, A.; Bensefia, S.A.; Fanelli, F.; Fusco, V./titolo:Prevalence, enterotoxigenic potential and antimicrobial resistance of Staphylococcus aureus and methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA) isolated from Algerian ready to eat foods/doi:10.3390/rivista:Toxins (Basel)/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:13
info:cnr-pdr/source/autori:Mekhloufi, O.A.; Chieffi, D.; Hammoudi, A.; Bensefia, S.A.; Fanelli, F.; Fusco, V./titolo:Prevalence, enterotoxigenic potential and antimicrobial resistance of Staphylococcus aureus and methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA) isolated from Algerian ready to eat foods/doi:10.3390/rivista:Toxins (Basel)/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:13
Staphylococcus aureus causes a foodborne intoxication due to the production of enterotoxins and shows antimicrobial resistance, as in the case of methicillin-resistant strains (MRSA). Herein, we analyzed 207 ready-to-eat foods collected in Algeria, r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::afcdd6343b0c155aba7e3a196f3c5166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International journal of food microbiology 232 (2016): 90–94. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2016.06.002
info:cnr-pdr/source/autori:Fusco V*, Quero MG, Chieffi D, Franz, MAPC./titolo:Identification of Lactobacillus brevis using a species-specific AFLP-derived marker./doi:10.1016%2Fj.ijfoodmicro.2016.06.002/rivista:International journal of food microbiology/anno:2016/pagina_da:90/pagina_a:94/intervallo_pagine:90–94/volume:232
info:cnr-pdr/source/autori:Fusco V*, Quero MG, Chieffi D, Franz, MAPC./titolo:Identification of Lactobacillus brevis using a species-specific AFLP-derived marker./doi:10.1016%2Fj.ijfoodmicro.2016.06.002/rivista:International journal of food microbiology/anno:2016/pagina_da:90/pagina_a:94/intervallo_pagine:90–94/volume:232
A simple and specific method for the rapid detection and identification of Lactobacillus brevis was developed. A fAFLP (Fluorescent Amplified Fragment Length Polymorphisms) marker for L. brevis was used to design oligonucleotide primers for a species
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::545cec2a5404f0a54166de0157477a64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.