Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Chickpea seeds"'
Autor:
Mohammed A. Alsoufi, Raghad A. Aziz
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 36, Iss 2 (2023)
Antimicrobial proteins (AMP) from chickpea (Cicer arietinum L.) seeds were isolated and purified using the saturation of (NH4)2So4 by 80% and gel filtration through Sephacryl S-200, the inhibition zone of the separated peak was 24, and 22 mm for grow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af24a0fb7b9f4e0993b00ba4807e602d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 0, Iss 2, Pp 122-125 (2015)
The article presents the results of studying the effect of using table salt, apple juice and citric acid on quality parameters of aerated dough and bread prepared by mechanical leavening. The wholegrain flour from chickpea seeds has been used to prep
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
������ �������������� ������ ���������������� ������������������������ ���������������
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6d5d3d38f854047b3f3c363cd59b73e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.