Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Chicken fillet"'
Autor:
Zabihalh Bahmani, Parastoo Abolfathi
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 4, Pp 383-395 (2022)
[1]Introduction: With increasing demand for chicken meat, the chemical composition of meat carcasses has become more important. Despite advances in medical care and food technology in recent years, foodborne infections and food poisoning, as well as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e08a4fe80ffb48b9987c107e4b61c0d2
Publikováno v:
Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 11, Iss 2, Pp 169-182 (2022)
Chicken fillet is one of the most popular food products made from chicken. Microbial growth and oxidation of lipids are the primary factors of spoilage of this product in refrigerated conditions. Chicken fillet samples were prepared in the form of a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51de7bf4425f4f239364c7246e7389a5
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 8, Pp e18879- (2023)
The current trend in the production of smart films involves the use of pH-responsive color indicators derived from natural sources. In line with this trend, the aim of this research is to produce edible films from sodium alginate (A) and chitosan (Ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e9f6a12d8ac4aaa97bf83d84558fed5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 10, Iss 4 (40) زمستان, Pp 1-15 (2021)
The coating is one of the methods to extend the chicken fillet shelf life. The present study was conducted to evaluate the effect of carrageenan edible coating (1%) containing (Mentha longifolia) essential oil (1.5%) on the quality of chicken fillet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04104c073431418783997a2e99e20f42
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 11, Pp 6287-6290 (2020)
The objective of this study was to evaluate different methods used for estimating cook loss in broiler breast fillets (pectoralis major). Two experiments were conducted. In the first experiment, intact fillets were weighed, cooked to 75°C, and then
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03156f0f6d0f4be3a5eafd551f7e9db0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.