Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Chicken burger"'
Autor:
Santana Neto, Deocleciano Cassiano de, de Lima, Flávio Bruno Soares, Freire, Luís Flávio da Silva, Santos, Vanessa da Costa, Rodrigues, David Santos, Ferreira, Valquiria Cardoso da Silva, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 1, pp. 18-28.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2021-0962
Autor:
María Luisa Timón, Irene Palacios, Montaña López-Parra, Jonathan Delgado-Adámez, Rosario Ramírez
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3820 (2023)
The aim of this study was to evaluate the effect of two cycles of high hydrostatic pressure (HHP) treatment on chicken burgers after storage at refrigeration (4 °C) for 15 days, in comparison with the application of a single cycle of high hydrostati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ddcf8b389014d4cb11e330260e1900e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 3, p 496 (2022)
Oxidation is the main cause of quality deterioration in meat-based foods, such as burgers. Antioxidants inhibit the oxidation process; recently, natural antioxidants have gained interest, due to safety concerns. In this study, the effects of leaf pow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce310fa8c6fe44b2ba31c5a0585920a0
Autor:
Ambrogina Albergamo, Rossella Vadalà, Daniela Metro, Vincenzo Nava, Giovanni Bartolomeo, Rossana Rando, Antonio Macrì, Laura Messina, Roberto Gualtieri, Nadia Colombo, Sabrina Sallemi, Michelangelo Leonardi, Vincenzo Lo Turco, Giacomo Dugo, Nicola Cicero
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2129 (2021)
The quality of chicken burgers reformulated by the partial replacement of meat by Mediterranean plant ingredients and enriched with peculiar amounts of n-3 PUFAs, Mg, Fe, Se, and folic acid, was evaluated in comparison to conventional chicken burgers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4df2f6261c64feca015bdb3faa4a3fe
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1833 (2021)
Coffee Silver Skin (CSS) is the unique by-product discarded after the roasting of coffee beans. This research aimed to evaluate the effect of two levels of CSS (1.5% and 3%) added as a natural ingredient in new formulations of chicken meat burgers. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/511f9f3218194984ad12939dd2161992
Autor:
Fahad Al-Juhaimi, Oladipupo Q. Adiamo, Omer N. Alsawmahi, Kashif Gahfoor, Md. Zaidul Islam Sarker, Isam A. Mohamed Ahmed, Elfadil E. Babiker
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 1, Pp 9-14 (2017)
The effect of pistachio hull water extracts (PHWE) at different levels on quality of chicken burger during storage at 4 ± 1°C was investigated. Differences between treatments parameters means were separated using analysis of variance (ANOVA). There
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/657d093912dd496cbf0baec93a2fe502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.